HOT COFFEE RECIPE|暖かいコーヒーの淹れ方

EQUIPMENT TO PREPARE

用意するコーヒーツール達

coffee beans 15g,hot water 240ml(91°)

dripper,kettle,server,scale

コーヒー豆15g,お湯240ml(91°)

ドリッパー,コーヒーサーバー,ケトル,スケール

 

Wet the bed with 30ml of water at 91°, and let it bloom until 0:40.

Pour in 120ml of water, and finish pouring by 1:05.

Resume at 1:15 and finish pouring 90ml by 1:30.

The ideal brew is to let all the water in the brewer drop in the server by 2:30.

 

91°のお湯を30ml注ぎます。

40秒蒸らしてから、120mlのお湯を注ぎます。

この時、1分5秒までにお湯を注ぎ切ります。

1分15秒から抽出を再開し、1分30秒までに90mlのお湯を注ぎ切ってください。

2分30秒までにドリッパー内のお湯が落ち切るのが理想の抽出です。