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Vol.13

Kenya Kaguyu AA

Region: Kirinyaga

Altitude: 1400m

Producer: Dormans

Variety: SL-28, SL-34

Process: Washed

 

Costa Rica La Loma

Region: Leon Cortes, Tarrazu

Altitude: 1950

Producer: Bonilla Family

Variety: Caturra

Process: Honey

 

Kenya 70% Costa Rica 30%

12.5gのドースには8.75gのケニアと、3.75gのコスタリカが必要です。

グラインドする前に混ぜて、抽出は以下のガイドを参照してください。

ケニアのコーヒーには繊細でほのかなベリーフレーバーがあります。

ほんの少しコスタリカのブラウンシュガーの甘さを加えることで、

カップに魔法のような変化が生まれます。

ブレンドとは、相乗効果の化学のようなものです。

 

Kenya 70% Costa Rica 30%

For 12.5g dose, you will need 8.75g of Kenya and 3.75g of 

Costa Rica. Pre-mix the beans before you grind. Refer to

the brew guide below. Kenyan coffee has a little delicate

berry flavour. By adding a hint of Costa Rican brown 

sugary sweetness makes amagical change to your cup.

Blending is synergistic chemistry.