Vol.3
ROASTERS VOICE
>>Brazil Jose Carlos Cepera Best San Cup #2
Region: Campo Das Vertentes
Altitude 1025m
Producer: Jose Carloa Cepera
Variety: Yellow Catuai
Process: Natural
What is your impresson of Brazilian coffee?
I bet you will be surprised when you sip it!
The best San Cup is a little competition which involves about 20 farms
from San Antonio Estate.
They produce high quality micro-lots, hand picked, and has won t
he 2nd prize at the competition.
あなたのブラジルのコーヒーの印象はなんですか?
きっとこのブラジルのコーヒーを飲んでびっくりすることでしょう!!
ベストサンカップとはブラジルのサンアントニオエステートと呼ばれる
生産者組合に加盟する約20農園が高品質なマイクロロットを作り上げ、
さらにサンプルカップを評価し2位になった希少なコーヒーです。
>>Guatemala Las Brisas
Region: Jalapa, New Oriente
Altitude: 1750-1850m
Producer: Isaias Morarles
Variety: Pache
Process: Dry Washed
A passionate Guatemalan,
Carlos Melen established this cooporation called Good Coffee Faems.
Lately, we had a cupping session for about 50 batches as I picked all of the
cups from Las Brisas blindly.
Enjoy the floral notes of this coffee that reminds us of Typica and Geisha like.
You would enjoy it everyday!
Good Coffee Farm という熱いグアテマラ人が立ち上げた組合。
先日も石井がブラインドでカップを取り選んだカップが全てこの農園だった事から今回はこのコーヒーを選びました!
ゲイシャやティピカを思わせるフローラル感をお楽しみください!!
〔Taste Notes〕
It starts with a pleasant, crisp green apple flavor, followed by plum and cypress in the mid-range. The sweetness is brown sugar and sugar cane, with a nice lingering finish and clean cup.
◎心地よい爽やかな青リンゴのフレーバーから始まりミドルレンジではプラムやヒノキの香りを楽しめます。
甘さは黒糖やサトウキビ、アフターは程よい余韻とクリーンカップ
あなたはきっとこのコーヒーを毎日飲んでいる事でしょう!