Vol.8
【限定/Limited】
Honduras Finca Tepanguare
Region: Pacheco
Altitude: 1600m
Producer: Abel Mejia
Variety: Bourbon
Process: Washed
2009年に起きた金融危機に倒産を防ぐために、
ホンジュラスではコーヒーがとても貴重な作物でした。
エベル氏はとても親切で、近隣農家のチェリーの精製も手伝います。
彼のブルボンの木はかなり古いですが、それが伝統的なブルボンの味、
ユニークで、深みのあるアフターテイストを作っています。
Coffee is a significant product in Honduras, helped prevent bankruptcy during the financial crisis in 2009. Abel is sympathetic person, who covers processing the cherry for his neighbours. His Bourbon trees are quite mature which makes it exotic aftertaste, unique and representative.
【デイリー/Daily】
Kenya Gakuyuini AA
Region: Kirinyaga
Altitude: 1572m
Producer: TFM
Variety: SL-28, SL-34
Process: Washed
近年、高品質の生豆を入手するためには、
マーケティングエージェントが一躍をかっています。
TMFはケニアでも特に産地個性が豊かで有名なニエリ、
キリヤニガ地区に特化しています。心地良い旨味感、
私たちは味のリッチさ、フレーバーの奥ゆかさを好んでいます。
A distributor, marketing agent has played a critical role to us in recent years to get excellent quality green beans. TFM is the one that specialised Nyeri and Kirinyaga area where characteristically produce extraordinary Kenyan coffee. Umami, we refer to the richness, depth of the flavour that we find very pleasant from it.