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HOT COFFEE RECIPE|暖かいコーヒーの淹れ方

 

用意するコーヒーツール達

coffee beans 12g,hot water 192ml(90°)

dripper,kettle,server,scale

コーヒー豆12g,お湯192ml(91°)

ドリッパー,コーヒーサーバー,ケトル,スケール

 

Wet the bed with 30ml of water at 90°, and let it bloom until 0:40.

Pour in 115ml of water, and finish pouring by 1:05.

Resume at 1:15 and finish pouring 50ml by 1:30.

The ideal brew is to let all the water in the brewer drop in the server by 2:30.

 

90°のお湯を30ml注ぎます。

40秒蒸らしてから、115mlのお湯を注ぎます。

この時、1分5秒までにお湯を注ぎ切ります。

1分15秒から抽出を再開し、1分30秒までに約50mlのお湯を注ぎ切ってください。

2分30秒までにドリッパー内のお湯が落ち切るのが理想の抽出です。