Vol.13
Kenya Kaguyu AA
Region: Kirinyaga
Altitude: 1400m
Producer: Dormans
Variety: SL-28, SL-34
Process: Washed
Costa Rica La Loma
Region: Leon Cortes, Tarrazu
Altitude: 1950
Producer: Bonilla Family
Variety: Caturra
Process: Honey
Kenya 70% Costa Rica 30%
12.5gのドースには8.75gのケニアと、3.75gのコスタリカが必要です。
グラインドする前に混ぜて、抽出は以下のガイドを参照してください。
ケニアのコーヒーには繊細でほのかなベリーフレーバーがあります。
ほんの少しコスタリカのブラウンシュガーの甘さを加えることで、
カップに魔法のような変化が生まれます。
ブレンドとは、相乗効果の化学のようなものです。
Kenya 70% Costa Rica 30%
For 12.5g dose, you will need 8.75g of Kenya and 3.75g of
Costa Rica. Pre-mix the beans before you grind. Refer to
the brew guide below. Kenyan coffee has a little delicate
berry flavour. By adding a hint of Costa Rican brown
sugary sweetness makes amagical change to your cup.
Blending is synergistic chemistry.